Gürgendağ Ortaokulu

Vizyon: "Birlikte Oluşturmak ve Geliştirmek" Katılımcılığa ve takım çalışmasına bağlı bir kurum kültürü oluşturarak, tüm paydaşlarımızın gereksinimlerine duyarlı, yenilikçi bir eğitim kurumu olacağız. Disiplinler arası bir eğitim altyapısı ile, öncülüğe yol açan özgün bilginin yaratılmasını ve yayılmasını sağlayacağız. Gürgendağ Ortaokulu, eğitim alanındaki İleri Görüşlülüğü ile tüm dünyada bir referans noktası olmayı hedeflemektedir.

Misyon: "Birlikte Oluşturmak ve Geliştirmek" Misyonumuz, her alanda yetkin ve kendine güvenen, çok boyutlu ve bağımsız düşünce yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmek; bilim ve teknolojik gelişmelere ve üretilen bilgilerin topluma yayılmasına katkıda bulunmaktır.

Başarılar: 2020-2021 eğitim-öğretim yılında bir öğrencimiz Akçaabat Fen Lisesine, bir öğrencimiz Beşikdüzü Fen Lisesine, bir öğrencimiz de Sürmene Hasan Tahsin Kırali Anadolu lisesine LGS puanları ile yerleşti. 3 öğrencimiz de yetenek sınavı sonucunda Trabzon Spor Lisesini kazanmıştır.

Saatler: 08.30-15.15
Sportif Etkinlikler: